Expert Wellness
Home       Controlul Greutatii       Rezultate       Stiinta       Ingrijire Personala       Contact      
Stiinta si Inovatie
Consiliul de Consultanta Stiintifica si de Nutritie Herbalife
In sprijinul construirii marcii Herbalife ca o companie lider in domeniul nutritiei pe plan international, extindem consiliul nostru Stiintific, pentru a cuprinde experti de vaza din toata lumea in domeniul nutritiei si sanatatii. Ei instruiesc si antreneaza Distribuitorii Herbalife in domenii precum : nutritie, activitate fizica si stil de viata sanatos, concentrandu-se in mod special pe "nutritie".

Consiliul este prezidat de profesor Dr. David Heber, iar activitatile sunt conduse de Dr. Luigi Gratton, M.P.H. Vice Presedinte pentru problemele de Educatie. Profesor Dr. Steve Henig, este director stiintific responsabil cu atributiile de cercetare si dezvoltare de produse. Laureat al premiului Nobel, Louis Ignarro este membru al Consiliului de Consultanta Stiintifica Herbalife, care consiliaza compania cu privire la progresele din domeniul stiintei nutritiei.
Stiinta si Inovatie
In februarie 2003, datorita sprijinului UCLA, a fost lansat oficial Laboratorul de Nutritie Celulara si Moleculara "Mark Hughes".

Noul laborator permite specialistilor sa cerceteze proprietatile plantelor, utilizand in premiera mondiala metoda profilarii multivalente.

Compania Herbalife a transpus practic rezultatele cercetarilor din acest Laborator, ele materializandu-se in
produsele de inalta calitate pentru o nutritie echilibrata si ingrijire personala.
Laboratorul de Nutritie Celulara si Moleculara "Mark Hughes"